Houten wandpanelen


klik hierboven voor meer foto’s

Houten wandpanelen op maat gemaakt

Heeft u een origineel idee voor de toepassing van wandpanelen maar kunt u het juiste hout niet vinden? Houthandel Martin Spijker kan u ongetwijfeld verder helpen! In onze houthandel vindt u wandpanelen van allerlei soorten hout, in verschillende stijlen en met elk hun eigen verhaal. Wij maken de houten panelen graag voor u op maat, zodat u uw ideeën verder kunt uitwerken. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de verdere vormgeving van uw plannen? Ook dat is geen probleem. U kunt altijd in onze loods terecht om geïnspireerd te raken door het beschikbare hout en de mogelijke verwerkingen. Aanvullend adviseren wij u graag verder over de toepassing, zodat u zeker weet dat uw idee goed te verwezenlijken is.

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van creatieve oplossingen met houten wandpanelen. Verschillende houtsoorten zijn uitermate geschikt om te gebruiken als wandpanelen; bekijk onze webshop voor onze actuele voorraad of neem contact met ons op!
Bent u benieuwd naar de wandpanelen die Houthandel Martin Spijker in het assortiment heeft? Bekijk onze voorraad in de webwinkel. Heeft u andere ideeën voor wandpanelen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op!